Vrouw zoekt man


0%
Lollywt

28 jaar, Antwerpen

Ik zoek: Man


0%
Melkatrien

28 jaar, Brussels

Ik ben rustig persoon en ik graag mijn vrije tijd door te brengen met een goed boek of het luisteren naar goede muziek. Ik hou ook van borduren :) Het is erg leuk! Ik ben dol op de natuur, waarderen zijn schoonheid en ik graag tijd doorbrengen op picknick met familie of mijn vrienden. Mijn doelen zijn zeer eenvoudig en moeilijk tegelijk! Ik droom succes op elk gebied van mijn leven te zijn! Ik wil een interessante persoonlijkheid geworden - altijd interessant te zijn voor mijn man meestal :) En ik wil gelukkig vrouw te zijn - het is zeer belangrijk voor de dame om gelukkig te zijn! Dan kan ze haar man gelukkig te maken! dus je kunt me hier geraakt, mellisa.katrien @ outlook.com Ik denk dat ik ben een man vrouw en ik wil mijn enige man te ontmoeten en een gelukkig leven met hem. Hij is lief en zorgzaam, hij is verantwoordelijk en betrouwbaar! En hij is de echte man in alles!

Ik zoek: Man


0%
Redlover130580

34 jaar, Gaulois

Waar ben je mijn echte ADAM ... Soms scherm ID naam kan een echt contact te zijn

Ik zoek: Man


0%
Monika

42 jaar, GRIMBERGEN

geniet elke dag van het leven morgen kan het voorbij zijn

Ik zoek: Man


0%
June84

29 jaar, Edegem

Love - Art - Minimalism

Ik zoek: Man


0%
Sparkleanne1

30 jaar, North Amsterdam

Ik beschouw mezelf zorg, liefdevolle, familie georiŽnteerd, eerlijk, trouw, betrouwbaar en God vrezen.Ik ga naar het strand, sport, films, kijken BBQ, Video games, muziek, vissen, jagen, kamperen, wandelen in de natuur en nog veel meer.

Ik zoek: Man


0%
Nadsalinco

23 jaar, Amsterdam

Ik zoek: Man


0%
Joy.thomas0002234

32 jaar, Rotterdam

Ik zoek: Man


0%
LauraVH

20 jaar, Wortegem-Petegem

Ik zoek: Man


0%
Ilarrewa

29 jaar, Brussels

Ik zoek: Man


0%
Generalsusan

56 jaar, Brantgum

I am an honest and loyal person with a very tender heart. and very open, soft spoken and sensitivity to other senses, as well as a very affectionate and cheerful. There is no more sense to me than to make others happy and to see the smiles on their faces. I am looking for a serious relationship that can lead us into marriage. I am an honest and Loyal person with a very Tender Heart

Ik zoek: Man


0%
Sarahlarsen

34 jaar, Geraadsbergen

Ik zoek: Man


0%
Kisss

31 jaar, Luxemburg

Ik zoek: Man


0%
Sabje31

31 jaar, Apeldoorn

Ik zoek: Man


0%
Elsje1973

40 jaar, Antwerpen

Ik zoek: Man